Actiedag: 2 september 2006 ..... fietstocht

Deze dag is bedoeld als gemeentedag voor het gehele gezin. Er is een keuze uit een tweetal fietstochten voor wat betreft de afstand, nl 10 km en 25 km. Er wordt gestart tussen 13.30 u en 14.00 u. De kosten zijn minimaal, t.w. € 2,00 p/p en een gezinskaart € 10,00. (Incl. consumpties).

De start begint bij de kerk van de Ger. Gemeente. Hier kan ook het inschrijfgeld worden betaald. Onderweg wordt voor consumpties gezorgd en na de fietstocht is er voor iedereen koffie, thee of limonade met iets lekkers om zo de middag gezellig af te sluiten.

Bij regenachtig weer gaat het programma niet door. We rekenen op uw en jouw komst en hopen dat deze dag zal bijdragen tot opbouw van onze gemeente.

De activiteitencommissie,
Mark, Hans, Ivo, Corrie, Elly en Erna

 

Terugblik gemeentedag
Ruim 100 gemeenteleden startten afgelopen zaterdagmiddag de fietstocht. De sfeer was geweldig, de te fietsen route schitterend en het bleef droog! Na afloop was er gelegenheid iets te drinken in het verenigingsgebouw van de Ger. Gem. Het was fijn om elkaar op deze manier te ontmoeten. We zien dan ook terug op een geslaagde gemeentedag, die zeker voor herhaling vatbaar is. De doelstelling (het verstevigingen van de onderlinge band) is zeker behaald en verwonderd mochten we ook een netto bedrag van €350,75 overhouden t.b.v. het bouwfonds! Dit dankzij de vele extra giften bij de inschrijving, de verkoop van kalebassen/sinaasappelboompjes (€134,-) en snoep (€16,75).

Gemeenteleden, bedankt voor uw/jouw bijdrage aan deze dag! Foto’s van deze dag zijn te zien op de site van onze gemeente. Klik daarvoor hiernaast op "fietsfoto"

 

Home