Christelijk Sint-Annalands Mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden'

Uitnodiging

Christelijk Sint-Annalands Mannenkoor
“DOOR EENDRACHT VERBONDEN”

Nadat onze koorleden, dirigent en organist van een aantal weken vakantie hebben genoten, zijn we op 24 augustus j.l weer gestart met het nieuwe “winter”seizoen. Ook voor dit seizoen hebben we als koor weer de nodige uitvoeringen op ons programma staan, en zijn we dus ook al weer direkt gestart met de voorbereidingen van de 1e uitvoering van het seizoen, nl ons najaarsconcert op DV vrijdag 7 oktober  Deze uitvoering wordt gehouden in de Herv. Kerk aan de Ring.
Hieraan wordt tevens medewerking verleend door de bekende bariton Piet Baarssen en zijn dochter Alice uit Urk  en de panfluitiste Noortje van Middelkoop
Deze avond mag en kunt u niet missen; dus noteer hem in uw agenda.

Voor verdere en nieuwe uitvoeringen zie Agenda

Zoals u daar kunt zien staat er weer het e.e.a op het programma en nodigen u dan ook van harte uit om onze uitvoeringen bij te wonen.

Mocht u (de mannen onder U) zin krijgen om ook actief mee te doen, schroom dan niet om een keer vrijblijvend onze repetieavond (woensdag van 19.45 – 21.45  uur ) te bezoeken, zodat u ook de fijne en ongedwongen sfeer die erop ons koor heerst kunt ervaren, en mogelijk daarna lid wordt, om zo elke week samen  de Psalmen en Geestelijke en Vaderlandse liederen te zingen.

Gewoon een keer doen !!!

Alle genoemde data  D.V.

Voor eventueel nadere informatie kun je bellen met Iza van Vossen(secr.) 0166 652103

Graag tot ziens !!!

Het bestuur.

 

naar de vorige pagina klik op de knop hieronder

homeknop