De commissie voor de ouderencontactmiddagen zorgt er voor dat onze ouderen een aantal middagen (ca 6 keer p/jaar) een middag bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een dia-presentatie of een lezing gegeven.
Ds. Hoek heeft een dia-prensentatie gegeven over het land Israel. Mooie herinneringen waarbij de gedachten als vanzelf naar de bijbelse verhalen van vroeger gingen.
Door ouderling den Ouden is op een andere middag een video vertoond over Colombia. deze middagen waren erg leuk.
Op 12 december heeft de commissie samen met de vrouwenvereniging een kerstmiddag belegd. Dit was ook een fijne middag. Er werd geluisterd naar het kerstevangelie, daarna werd er samen gezongen.
Tijdens dit programma werd samen een broodmaaltijd gebruikt.


D.V. 26 april hoopt de ouderencontactcommissie opnieuw samen met de vrouwenvereniging een uitje te organiseren. De reis gaat naar Arnemuiden, waar koffie wordt gedronken en waar men de nieuwe kerk van onze zustergemeente hoopt te bezichtigen. Daarna gaat het naar Veere voor een rondvaart over het Veerse Meer. Rond 17.00 u. hoopt men op te trekken naar restaurant 'De Heijzon' in Kapelle. Voor verdere informatie zie de kerkbode en of andere bekendmaking.
Ook van dit reisje hopen we een kort verslag en enkele foto's te plaatsen.

 

Op 13 december 2007 was er opnieuw een kerstmiddag belegd door de vrouwenvereniging. De eerste in ons nieuwe kerkgebouw. Opnieuw een fijne middag. Dit keer waren er ook gemeenteleden uit de Schutse. Enkele vrijwilligers hadden vervoer mogelijk gemaakt. Ds. Hoek heeft de kerstmeditatie verzorgd en werd er samen gezongen. Daarna was er een gezamenlijke broodmaaltijd. Na de maaltijd werd door een groepje jongeren uit de gemeente een muzikaal optreden verzorgd. Bij enkele liederen kon worden meegezongen. Alle aanwezigen genoten van dit samenzijn. Enkele foto's vindt u door op "ouderenCM" te klikken

 

 

Home

Deze pagina wordt steeds bijgewerkt.